Stichting Myosotis “vergeet-mij-niet”

Zaterdag 1 juni 2019: Stichting Myosotis Maassluis heeft op zaterdag 1 juni 2019 haar 12,5 jarig jubileum groots gevierd in theater het Koningshof en daarbij een spetterende Playbackshow ten uitvoer gebracht van een keur aan bekende artiesten.

Na een hartelijk welkomstwoord van voorzitter Lisette Petronilia van deze stichting, kreeg wethouder Corine Bronsveld het woord, zij noemde het belang van deze stichting en de plaats in de samenleving voor deze groep en overhandigde daarbij een grote goed gevulde knutseldoos als geschenk voor deze mooie stichting.

Het publiek werd prima vermaakt door de grote verscheidenheid aan optredens en deed enthousiast mee met luid geklap. Na de optredens in het theater werden de aanwezigen nog verrast door een ludiek optreden van “de zingende kapsters” in het atrium…. Al met al een zéér geslaagde middag voor zowel de artiesten als het publiek en wij, VSP Maassluis, hopen dat de stichting Myosotis niet vergeten zal worden zodat zij haar werk nog lang mag voortzetten…..