Overlijdensbericht

Op 5 augustus 2019 ontvingen wij het trieste bericht dat Joke Adema-Bolijn, echtgenote van ons fractielid Han Adema, in de nacht van 4 op 5 augustus 2019 in haar slaap is overleden. De VSP-fractie is diep geschokt en onze gedachten gaan dan ook vooral uit naar Han en hun zoon Tim en wij wensen hen heel veel sterkte met dit zware verlies.

Onderstaand bericht (met foto’s) is op 6 augustus 2019 door Han op FaceBook geplaatst:

“Tot mijn groot verdriet wil ik laten weten dat in de nacht van 4 op 5 augustus mijn lieve vrouw Joke, de liefde van mijn leven, in haar slaap is overleden. Na jarenlang dappere strijd, een lijdensweg met vreselijk veel zenuwpijn en diverse andere aandoeningen, heeft haar lichaam uiteindelijk de strijd toch op moeten geven.
Zij was mijn grote liefde, al ruim 42 jaar en zal dat altijd zo blijven. Wat ons troost geeft is dat zij nu geen pijn meer heeft en uit haar lijden is verlost.
Rest mij nog de dankbare herinneringen aan alle liefde die ik over al onze jaren samen van haar heb mogen ontvangen en al het goeds dat zij voor mij, onze zoon en vele andere heeft betekend. Ondanks haar ziekte heeft zij altijd voor ons klaargestaan met een luisterend oor, liefdevolle steun, en een wijsheid zoals enkel een moeder dan kan hebben.
Volgens haar wensen zullen wij samen met naaste familie in een kleine en besloten kring afscheid van haar nemen.”

Online condoleance register:https://www.memori.nl/joke-adema-bolijn/